طرز تهیه حلوای سوهان خانگی خوشمزه و لطیف
به گزارش مجله عطر یاس، حلواها جزو خوشمزه ترین دسرهای ایرانی هستند و انواع مختلفی دارند. یکی از این حلواها حلوای سوهان است که طعمی شبیه به سوهان و بافتی بسیار لطیف دارد. در ادامه طرز تهیه حلوای سوهان مجلسی بسیار لطیف و لذیذ را به شما آموزش می دهیم که می توان آن را در ایام مختلف به عنوان دسری خوش طعم و خوش عطر سرو کرد و دل هواداران حلوا و هواداران سوهان را یک جا به دست آورد.

مواد لازم
- آرد سنگک: یک و نیم پیمانه
- شیر: یک پیمانه برای شهد و نصف پیمانه برای حلوا
- شکر: یک پیمانه
- روغن مایع: سه چهارم پیمانه
- زعفران دم نموده: 2 قاشق غذاخوری
- گلاب: یک چهارم پیمانه
- پودر هل: نصف قاشق چای خوری
طرز تهیه حلوای سوهان
- برای تهیه شهد، ابتدا یک پیمانه از شیر را روی حرارت قرار دهید و شکر را در آن بریزید و هم بزنید تا شکر حل گردد.
- گلاب، زعفران دم نموده و پودر هل را به شیر اضافه کنید و قبل از به جوش آمدن آن را از روی شعله بردارید.
- در یک تابه بزرگ آرد، نصف پیمانه شیر و روغن را مخلوط کنید و روی حرارت ملایم تفت دهید. هم زدن را تا جایی ادامه دهید که شیر بخار گردد و آرد و روغن تفت خورده و طلایی شوند.
- بعد از حدود یک ساعت هم زدن آرد و روغن، وقتی رنگ آن مانند سوهان طلایی شد، شهد را به آن اضافه کنید.
- همچنان به هم زدن ادامه دهید تا حلوا به غلظت مناسب برسد.
- حلوا را از تابه به ظرف سرو منتقل کنید و به شکل دلخواه تزیین کنید.
- نوش جان.
انتشار: 2 اردیبهشت 1404
بروزرسانی: 2 اردیبهشت 1404
گردآورنده: etre-yas.ir
شناسه مطلب: 2306
به "طرز تهیه حلوای سوهان خانگی خوشمزه و لطیف" امتیاز دهید
دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه حلوای سوهان خانگی خوشمزه و لطیف"
* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید