طرز تهیه حلوای سوهان خانگی خوشمزه و لطیف

به گزارش مجله عطر یاس، حلواها جزو خوشمزه ترین دسرهای ایرانی هستند و انواع مختلفی دارند. یکی از این حلواها حلوای سوهان است که طعمی شبیه به سوهان و بافتی بسیار لطیف دارد. در ادامه طرز تهیه حلوای سوهان مجلسی بسیار لطیف و لذیذ را به شما آموزش می دهیم که می توان آن را در ایام مختلف به عنوان دسری خوش طعم و خوش عطر سرو کرد و دل هواداران حلوا و هواداران سوهان را یک جا به دست آورد.

طرز تهیه حلوای سوهان خانگی خوشمزه و لطیف

مواد لازم

  • آرد سنگک: یک و نیم پیمانه
  • شیر: یک پیمانه برای شهد و نصف پیمانه برای حلوا
  • شکر: یک پیمانه
  • روغن مایع: سه چهارم پیمانه
  • زعفران دم نموده: 2 قاشق غذاخوری
  • گلاب: یک چهارم پیمانه
  • پودر هل: نصف قاشق چای خوری

طرز تهیه حلوای سوهان

  1. برای تهیه شهد، ابتدا یک پیمانه از شیر را روی حرارت قرار دهید و شکر را در آن بریزید و هم بزنید تا شکر حل گردد.
  2. گلاب، زعفران دم نموده و پودر هل را به شیر اضافه کنید و قبل از به جوش آمدن آن را از روی شعله بردارید.
  3. در یک تابه بزرگ آرد، نصف پیمانه شیر و روغن را مخلوط کنید و روی حرارت ملایم تفت دهید. هم زدن را تا جایی ادامه دهید که شیر بخار گردد و آرد و روغن تفت خورده و طلایی شوند.
  4. بعد از حدود یک ساعت هم زدن آرد و روغن، وقتی رنگ آن مانند سوهان طلایی شد، شهد را به آن اضافه کنید.
  5. همچنان به هم زدن ادامه دهید تا حلوا به غلظت مناسب برسد.
  6. حلوا را از تابه به ظرف سرو منتقل کنید و به شکل دلخواه تزیین کنید.
  7. نوش جان.
منبع: دیجیکالا مگ
انتشار: 2 اردیبهشت 1404 بروزرسانی: 2 اردیبهشت 1404 گردآورنده: etre-yas.ir شناسه مطلب: 2306

به "طرز تهیه حلوای سوهان خانگی خوشمزه و لطیف" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه حلوای سوهان خانگی خوشمزه و لطیف"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید