طرز تهیه 5 نوع کاپ کیک خوشمزه و مجلسی
به گزارش مجله عطر یاس، کاپ کیک ها یکی از راحت ترین و خوشمزه ترین کیک های مجلسی هستند که در ابعاد کوچک و به تعداد زیاد برای مهمانی و مجالس خود می توانید تهیه و درست کنید. این خوشمزه های کوچک در قالب های مخصوص کاپ کیک و در طعم های مختلف درست می شوند. ما در اینجا به شما خوشمزه ترین و خاص ترین کاپ کیک ها را آموزش می دهیم تا با درست کردن آنها خوشمزگی را به مهمانان خود هدیه دهید.
با ما همراه شوید در خبرنگاران بلاگ با طرز تهیه 5 نوع کاپ کیک خوشمزه:
کاپ کیک شکلاتی:
این کیک فنجانی شکلاتی همان طور که از نامش پیداست، با شکلات درست می گردد و برای کسانی که شکلات دوست دارند گزینه خوبی است. این کاپ کیک شکلاتی را در ابعاد کوچک و در فتجان می توانید درست کنید و برای صبحانه یا عصرانه میل کنید.
مواد لازم برای کاپ کیک شکلاتی به توضیح زیر است.
تخم مرغ | 3 عدد |
آرد | 1/5 لیوان |
شکر | 70 گرم یا یک سوم لیوان |
شیر | 70 گرم یا یک سوم لیوان |
روغن | 60 گرم یا یک چهارم لیوان |
بیکینگ پودر | 1 قاشق غذاخوری |
وانیل | یک چهارم قاشق چایخوری |
پودر کاکائو | 2 الی 3 قاشق غذاخوری |
- تخم مرغ، وانیل و شکر را با هم مخلوط نموده و با همزن، حجم آن را تا دو برابر افزایش می دهیم تا مخلوط حاصل رنگ کرم و حالت کشدار به خود بگیرد.
- در ادامه شیر را اضافه نموده و مخلوط می کنیم.
- روغن را به مخلوط اضافه می کنیم و تا زمانی که به حالت کاملا یکنواخت تبدیل گردد، به هم زدن ادامه می دهیم.
- آرد، بیکینگ پودر و پودر کاکائو را با هم مخلوط نموده و سه بار آن را الک می کنیم.
- در ادامه مخلوط آرد را در سه مرحله به مواد اضافه نموده و با لیسک به آرامی و به صورت دورانی مخلوط می کنیم تا به صورت کاملا یکدست تبدیل گردد.
برای ادامه طرز تهیه کاپ کیک شکلاتی اینجا کلیک کنید.
کاپ کیک لیمویی:
کاپ کیک لیمو یکی از کیک های خوشمزه ای است که برای پذیرایی و درست کردن آن به مواد زیادی نیاز ندارید. بوی لیموی ازه در این کیک هر آدمی را به وجد می آورد. این کاپ کیک لیمویی مغزدار با کرم لیمو و تزیین مرنگ است.
برای تهیه کاپ کیک لیمویی به مواد زیر نیاز دارید:
تخم مرغ | 2 عدد |
کره | 50 گرم |
شکر | 1/2 پیمانه |
ماست | 1/3 پیمانه |
زست لیمو | 1 قاشق چایخوری |
آرد | 1 پیمانه سرخالی |
بکینگ پودر | 1 قاشق چایخوری |
برای تهیه مرنگ به مواد زیر نیاز دارید:
سفیده تخم مرغ | 2 عدد |
شکر | 3 قاشق غذاخوری |
نشاسته ذرت | 1 قاشق چایخوری |
آب لیمو ترش | 1/2 قاشق غذاخوری |
- فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید. کره و شکر را در ظرفی بریزید. با همزن یک دقیقه هم بزنید تا کره و شکر با هم مخلوط شوند.
- دو عدد تخم مرغ را اضافه کنید و مجددبرای حدود دو دقیقه هم بزنید. سپس زست لیمو یا رنده پوست لیمو ترش را بیفزایید.
- ماست را هم اضافه کنید. بعد آرد را که به همراه بکینگ پودر الک کردید را به مواد کم کم اضافه کنید. مواد را به خوبی مخلوط کنید. بعد از اضافه کردن آرد خیلی مواد را هم نزنید تا پف کیک از بین نرود.
- کپسول های کاپ کیک را داخل قالب کاپ کیک قرار دهید. از مواد کیک با قاشق داخل کپسول یا کاغذهای کاپ کیک بریزید.
- دو سوم قالب ها را با مواد کیک پر کنید. سپس قالب را در فر گرم شده با دمای 180درجه و مدت زمان تقریبی 20 تا 25 دقیقه قرار دهید. چون دمای فرها متغیر است ممکن است پخت کاپ کیک ها کمی کمتر یا بیشتر زمان ببرد. وقتی روی کاپ کیک ها پف کرد و طلایی شد با تستر یا خلال دندون چک کنید و خلال را در کاپ کیک فرو کنید و خارج کنید.
برای ادامه مطلب طرز تهیه کاپ کیک لیمو اینجا کلیک کنید.
کاپ کیک قلبی:
این کاپ کیک برای سورپرایز کردن در مراسم ولنتاین یا هر مناسبت عاشقانه یا حتی جشن تولد مناسب است. ما در این طرز تهیه شما را با دو روش آشنا می کنیم.
برای تهیه کاپ کیک قلبی به مواد زیر یاز دارید:
تخم مرغ | 3 عدد |
آرد سفید قنادی | 85 گرم |
روغن مایع | 35 گرم |
شیر | 30 گرم |
شکر اول (برای ترکیب با زرده ها) | 20 گرم |
شکر دوم (برای ترکیب با سفیده ها) | 50 گرم |
وانیل | یک چهارم قاشق چای خوری |
نشاسته ذرت | 1 قاشق سوپ خوری |
برای تهیه کاپ کیک ها باید تمام مواد اولیه به دمای محیط رسیده باشن.
- برای آغاز کار زرده و سفیده تخم مرغ رو از هم جدا میکنیم زرده ها و شکر اول و وانیل رو داخل ظرفی ریخته و با همزن دستی مخلوط میکنیم تا یکدست بشه. روغن مایع را اضافه کنید.
- شیر رو به مخلوط زرده ها اضافه میکنیم و با همزن دستی به مدت دو دقیقه مخلوط میکنیم.
- آرد رو روی مواد الک میکنیم.
- و با همزن دستی در حد مخلوط شدن هم میزنیم. سفیده های تخم مرغ رو داخل ظرفی بریزین و با دور تند همزن آغاز به زدن کنید و پنجاه گرم شکر دوم رو هم کم کم به سفیده ها اضافه کنید.
- و به زدن سفیده ادامه بدین تا کاملا فرم بگیره و وقتی ظرف رو برمیگردونیم از داخل ظرف نریزه.
- بعد یک قاشق نشاسته ذرت رو روی سفیده ها الک کنید و با دور تند همزن در حد مخلوط شدن هم بزنید. سفیده فرم گرفته رو در سه مرحله به زرده ها اضافه کنید.
برای ادامه طرز تهیه کاپ کیک قلبی به دو روش بر روی لینک کلیک کنید.
کاپ کیک انار:
با هر میوه ای می توانید کاپ کیک درست کنید. انار یکی از میوه هایی است که کاپ کیک آن خوشمزه و برای شب یلدا بسیار مناسب است.
برای تهیه کاپ کیک انار به مواد زیر نیاز دارید:
تخم مرغ | 2 عدد |
آرد | 1 پیمانه سر پر |
شکر | 3/4 پیمانه |
آب انار | 3/4 پیمانه |
کره | 100 گرم |
بکینگ پودر | 1/2 قاشق غذاخوری |
گلاب | 1 قاشق غذاخوری |
دارچین | 1/4 قاشق چای خوری |
جوش شیرین | 1/4 قاشق چای خوری |
خامه قنادی برای تزئین کاپ کیک ها | حدودا 300 گرم |
- برای آغاز کار، کره را داخل کاسه بزرگی بریزید. شکر را به کره اضافه کنید.
- با همزن آغاز کنید به همزدن شکر و کره تا کاملا با هم مخلوط بشن. سپس دو عدد تخم مرغ را به شکر و کره اضافه کنید.
- مجدد هم بزنید تا مایع یکدست و کرم رنگی بدست بیاد. بعد از این مرحله دارچین رو اضافه کنید.
- و سپس گلاب رو به سایر مواد بیفزایید. کمی هم بزنید. آرد رو داخل الک بریزید. بکینگ پودر رو به آرد اضافه کنید.
- جوش شیرین رو هم به آرد اضافه کنید. سپس به خوبی با هم مخلوط و آرد رو الک کنید تا کاملا آرد سبک و یکدست بشه.
- آرد الک شده به همراه بکینگ پودر و جوش شیرین رو به مخلوط بالا اضافه کنید. این کار رو در چند مرحله و کم کم انجام بدید. آرد رو به یکباره اضافه نکنید. با قاشق به مواد اضافه کنید. تا زمانی که غلظت مواد به شکل زیر باشه.
برای ادامه طلب طرز تهیه کاپ کیک انار بر روی لینک کلیک کنید.
کاپ کیک ردولوت:
کیک ردولوت یک کیک خوشرنگ به رنگ قرمز است که برای تولد و مراسم گزینه خوبی است. برای تهیه کاپ کیک ردولوت مانند کیک آن به مواد زیر نیاز دارید:
تخم مرغ | 3 عدد |
آرد سفید قنادی | دو و نیم پیمانه |
شکر | یک و نیم پیمانه |
روغن مایع | یک دوم پیمانه |
باترمیلک | 1 پیمانه |
پودر کاکائو | 1 قاشق چای خوری |
وانیل | یک چهارم قاشق چای خوری |
سرکه سفید | 1 قاشق مرباخوری |
بکینگ پودر | 1 قاشق مرباخوری سر پر |
رنگ قرمز خوراکی | به میزان لازم |
- برای تهیه باتر میلک یک لیوان شیر رو روی حرارت قرار بدید تا گرم بشه اما نجوشه؛ فقط گرم بشه. یک قاشق مربا خوری سرکه سفید بهش اضافه کنید و کنار بذارید. این میشه باترمیلک. آرد و بکینگ پودر رو مخلوط و سه بار الک کنین و کنار بذارین.
- تخم مرغ ها و وانیل رو مخلوط و به مدت دو دقیقه با همزن بزنید و بعد شکر رو اضافه کنید.
- پنج دقیقه با دور تند همزن بزنید تا کاملا کرم رنگ و کشدار بشه و حجم دو برابری پیدا کنه؛ بعد باتر میلکی که هنوز ولرم هست رو اضافه کنید و چند ثانیه در حد مخلوط شدن بزنین و بعد روغن رو اضافه کنین.
- چند ثانیه هم بزنین و بعد پودر کاکائوی الک شده و سرکه رو اضافه کنید.
- رنگ خوراکی رو اضافه و مخلوط کنین. در آخر مخلوط آرد و بکینگ پودر رو در سه مرحله اضافه کنید و با دور کند همزن در حد مخلوط شدن بزنین تا کاملا یکدست بشه و گلوله آردی داخلش نباشه.
برای ادامه طرز تهیه کاپ کیک ردولوت مجذوب کننده و خوشمزه اینجا کلیک کنید.
امیدوارم طرز تهیه کاپ کیک ها برای شما مفید بوده و بتوانید در منزل آنها را درست کنید.
منبع: اُکالا