کباب کوبیده دو رنگ ، این 6 نکته رو رعایت کن که از سیخ نریزه!

به گزارش مجله عطر یاس، کباب کوبیده دو رنگ یکی از نسخه های به عنوان یکی از است. اگر کباب کوبیده دو رنگ دو رنگ درست گردد، با یک تیر، دو نشان می زنید، چون این کباب هم با گوشت چرخ نموده گوسفندی و هم مرغ چرخ نموده تهیه می گردد. این کباب خوشمزه را در تابه، در فر و روی زغال می توانید طبخ کنید. در این مقاله از در ما طرز تهیه کباب کوبیده دو رنگ و نکات پخت و خوشمزه شدن کباب کوبیده دو رنگ را به شما آموزش خواهیم داد.

کباب کوبیده دو رنگ ، این 6 نکته رو رعایت کن که از سیخ نریزه!

طرز تهیه کباب کوبیده دو رنگ در یک نگاه

برای تهیه کباب کوبیده دو رنگ، نیم کیلوگرم گوشت گوسفندی را با 25 گرم دنبه دو بار چرخ کنید. 1 پیاز رنده و آبگیری کنید. تفاله پیاز و فلفل سیاه و نمک را اضافه کنید و همه مواد را با هم 10 دقیقه ورز دهید. سینه مرغ، 25 گرم دنبه، یک پیاز رنده و آبگیری شده، فلفل سیاه و نمک را هم با هم ورز دهید.

ظرف های کوبیده مرغ و کباب کوبیده را بپوشانید و یک ساعت در یخچال استراحت دهید. به سیخ ها مقداری از مایه کوبیده مرغ و مقداری از کباب کوبیده بزنید. همه سیخ ها را به شکل دو رنگ فرم دهید. سیخ ها دو رنگ را روی زغال گداخته کباب کنید. یک سمت کوبیده های دو رنگ که طلایی شد، سمت دیگر آن را هم کباب کنید. سپس کباب کوبیده دو رنگ را با نان یا برنج، سرو کنید.

برای مطالعه مواد لازم، جزییات و طرز تهیه کباب کوبیده دو رنگ ادامه این مطلب را بخوانید.

مواد لازم برای تهیه کباب کوبیده دو رنگ مجلسی

مواد اولیهمقدار مورد احتیاج
گوشت گوسفندنیم کیلوگرم
سینه مرغنیم کیلوگرم
دنبه گوسفند50 گرم
کره20 گرم
پیاز2 عدد بزرگ
نمک و فلفل سیاهبه مقدار لازم
گوجه فرنگی و فلفل دلمهبرای کباب کردن با کوبیده
سیخ کباب و زغالبرای کباب کردن کوبیده
سبزی خوردن، نان یا برنجبرای سرو کوبیده دو رنگ
زعفران (دم نموده غلیظ)3 قاشق غذاخوری

مدت زمان آماده سازی مواد اولیه: 1 و نیم ساعت

مدت زمان مورد احتیاج برای پخت کباب کوبیده دو رنگ: 15 دقیقه

مراحل طرز تهیه کباب کوبیده دو رنگ روی زغال منقل

اگر تجربه تهیه کباب کوبیده را داشته باشید، درست کردن کباب کوبیده سیخی دو رنگ روی زغال منقل هم برایتان بسیار آسان خواهد بود. در ادامه، طرز تهیه کباب کوبیده دو رنگ مرحله به مرحله را به روش زیر دنبال کنید.

مرحله اول: مایه کوبیده گوشت را آماده کنید

در ابتدا برای طرز تهیه کباب کوبیده دو رنگ خانگی، گوشت گوسفندی را بشویید و همراه با نصف مقدار دنبه گوسفندی، دو بار در چرخ گوشت، چرخ کنید. گوشت دو بار چرخ شده را در یک کاسه بریزید. کمی نمک و فلفل سیاه به آن اضافه کنید.

در صورت تمایل می توانید گوشت گوسفندی، دنبه گوسفند، نمک و فلفل سیاه را به روش های و اینترنتی از فروشگاه های می توانید بخرید.

مرحله دوم: سینه مرغ را آماده کنید

در ادامه، سینه مرغ را بشویید و بعد از اینکه آب اضافی خود را از دست داد، به تکه های درشت، خرد کنید. سینه مرغ خرد شده و نصف به جای مانده دنبه گوسفندی را در چرخ گوشت بریزید و دو بار چرخ کنید. مرغ چرخ نموده و دنبه را در یک کاسه بریزید و مقداری نمک و فلفل سیاه به آن اضافه کنید.

برای خرید سینه مرغ از فروشگاه های به روش های خرید حضوری و اینترنتی می توانید اقدام کنید.

مرحله سوم: پیازها را رنده کنید

در ادامه پیازها را پوست بگیرید و با رنده میانه، رنده کنید. آب پیاز را با دست بگیرید و تفاله آن را جدا بگذارید. نصف پیازهای رنده شده را به گوشت چرخ شده اضافه کنید. نصف دیگر پیازها را به مرغ چرخ نموده بیفزایید.

مرحله چهارم: مایه گوشت چرخ نموده را ورز دهید

در این مرحله از طرز تهیه کباب کوبیده دو رنگ، مایه گوشت چرخ نموده، دنبه، پیاز و 1 قاشق غذاخوری زعفران دم نموده را با هم به مدت 10 دقیقه ورز دهید تا یکدست گردد. سپس روی ظرف را با سلفون بپوشانید و در یخچال به مدت 1 ساعت استراحت دهید.

زعفران را به روش های حضوری و اینترنتی از فروشگاه های می توانید تهیه کنید.

مرحله پنجم: مایه مرغ را استراحت دهید

سپس مرغ چرخ نموده، دنبه، پیاز رنده و آبگیری شده و 1 قاشق زعفران دم نموده را با هم ورز دهید. حدود 10 دقیقه به ورز دادن ادامه دهید تا طعم ها به خورد هم بروند. روی ظرف را با سلفون بپوشانید و مایه مرغ چرخ نموده را به مدت 1 ساعت در یخچال استراحت دهید تا کاملا منسجم گردد.

مرحله ششم: وسایل کباب کردن را آماده کنید

در اواخر استراحت کردن مایه گوشت چرخ نموده و مرغ، منقل را آماده کنید. زغال ها را گداخته نموده و در منقل بریزید. زغال ها باید به یک مقدار سرخ شوند. در این فاصله، سیخ های پهن را به آب پیاز، آغشته کنید. مرغ و گوشت چرخ نموده را از یخچال بیرون بیاورید.

برای خرید زغال کبابی و سیخ کباب از فروشگاه های به روش های خرید حضوری و اینترنتی می توانید اقدام کنید.

مرحله هفتم: کوبیده ها را سر سیخ بزنید

در این مرحله از درست کردن کباب دو رنگ، دستتان را با آب پیاز مرطوب کنید و به مقدار یک پرتقال از مایه گوشت چرخ نموده بین دست هایتان گلوله کنید. سیخ کباب را در دست دیگر بگیرید و به داخل مایه کباب کوبیده، فرو کنید. با انگشت هایتان، مایه کباب کوبیده را روی سیخ پهن کنید، در حدی که نه خیلی نازک و نه خیلی ضخیم باشد.

نصف سیخ را مایه گوشت چرخ نموده بزنید. همین کار را با مرغ چرخ نموده هم انجام دهید. از مایه مرغ چرخ نموده هم به مقدار یک نارنگی بردارید و قسمت بالا یا پایین سیخ کوبیده بزنید تا سیخ کباب دو رنگ گردد.

مرحله نهم: کوبیده دو رنگ را کباب کنید

همه سیخ ها را به روش مرحله بالا، آماده نموده و مایه مرغ و گوشت را سر سیخ ها بزنید. می توانید چند گوجه فرنگی و فلفل دلمه ای را هم به سیخ بزنید. سپس سیخ ها را روی منقل بگذارید و بعد از 30 ثانیه، سیخ ها را برگردانید. 30 ثانیه دیگر، دوباره سیخ ها را برگردانید. بعد از اینکه کوبیده ها به سیخ چسبیدند و دیگر نریختند، اجازه دهید یک سمت سیخ ها طلایی گردد.

مرحله دهم: روی کباب های دو رنگ را رومال کنید

در این فاصله، کره را روی حرارت ذوب کنید و 1 قاشق غذاخوری زعفران دم نموده را اضافه نموده و هم بزنید. با قلم موی آشپزی، از مایه رومال روی کوبیده دو رنگ بمالید تا آبدار و دارای طعم زعفرانی گردد. یک سمت کوبیده های دو رنگ که طلایی شد، سمت دیگر آنها را هم کباب کنید تا طلایی گردد.

انواع کره حیوانی و گیاهی را به روش های خرید حضوری و اینترنتی می توانید از فروشگاه های بخرید.

مرحله یازدهم: کباب کوبیده دو رنگ را سرو کنید

بعد از اینکه همه کباب کوبیده های دو رنگ آماده شدند، آنها را روی نان بگذارید. اگر گوجه فرنگی و فلفل دلمه ای هم کباب نموده اید، سیخ ها را بکشید تا کباب ها جدا شوند. کباب کوبیده دو رنگ را با نان () و سبزی خوردن، یا سرو کنید.

برای خرید نان و انواع برنج ایرانی و خارجی باکیفیت می توانید از فروشگاه های به روش های خرید حضوری و اینترنتی اقدام کنید.

دستور تهیه کباب کوبیده دو رنگ در فر

برای تهیه کباب کوبیده دو رنگ در فر، مایه گوشت چرخ نموده و مرغ چرخ نموده را مانند روش بالا آماده کنید، ورز دهید و استراحت دهید. تعدادی سیخ چوبی را در آب سرد به مدت 30 دقیقه بخیسانید تا در زمان کباب کردن، کباب های دو رنگ، نسوزند.

وقتی مایه مرغ و گوشت چرخ نموده، استراحت کردند، به مقدار یک نارنگی از مایه گوشت چرخ نموده را به سیخ بزنید و فرم دهید تا دو سوم سیخ را بگیرد. برای یک سوم دیگر هم مایه مرغ چرخ نموده را به سیخ بزنید تا کوبیده ها دو رنگ شوند. همه سیخ ها را به همین شکل درست کنید و در سینی فر بچینید. فر را روشن و روی دمای 180 درجه سانتی گراد تنظیم کنید تا گرم گردد.

سینی را در طبقه وسط فر بگذارید و 15 دقیقه صبر کنید تا روی کباب ها طلایی و داخل آن، مغزپخت گردد. هر 5 دقیقه یک بار، کوبیده های دو رنگ را بچرخانید تا همه قسمت ها، طلایی گردد. روی کباب ها را هم با کره و زعفران، رومال کنید. کباب ها که پختند و آماده شدند، سیخ ها را از فر بیرون بیاورید و با نان، برنج، پیاز و سبزی خوردن میل کنید.

روش تهیه کباب کوبیده دو رنگ در تابه

برای طرز تهیه کباب کوبیده دو رنگ خانگی در تابه، گوشت گوسفندی را بعد از شستن و درشت خرد کردن، همراه با نصف دنبه گوسفندی، دو بار در چرخ گوشت، چرخ کنید. گوشت دو بار چرخ شده را در یک کاسه بریزید. کمی نمک و فلفل سیاه و یک پیاز رنده و آب گرفته شده، به آن اضافه کنید. سینه مرغ را هم به همین روش آماده کنید.

در دو ظرف جدا مایه کباب کوبیده مرغ و مایه کباب کوبیده گوشت را ورز دهید و آنها را در یخچال بگذارید تا استراحت نمایند. سپس کف یک تابه را چرب کنید و یک لایه از مایه کباب کوبیده و یک لایه مایه مرغ کوبیده بگذارید و سطح آن را صاف کنید. همه مایه کوبیده گوشت و مرغ دو رنگ را به همین شکل کف تابه بگذارید و صاف کنید.

سپس تابه را روی حرارت بگذارید تا یک سمت کباب کوبیده دو رنگ سرخ گردد. سپس آن را برگردانید و سمت دیگر را هم سرخ کنید. برای آموزش جزییات ، روی لینک مقاله مورد نظر کلیک کنید.

بیشتر بخوانید:

نکات مهم در طرز تهیه کباب کوبیده دو رنگ

  • با رنده خیلی ریز، پیازها را رنده نکنید چون گرفتن آب آنها، سخت می گردد.
  • با رنده درشت، پیازها را رنده نکنید چون باعث می گردد کوبیده ها به خوبی به هم نچسبند و فرم نگیرند.
  • اگر فراموش کردید آب پیاز را بگیرید یا پیاز را با تکه های مرغ یا گوشت چرخ کردید، مقداری آرد سوخاری یا آرد نخودچی می توانید به آن اضافه کنید.
  • اگر از سیخ چوبی استفاده می کنید، حتما از قبل، سیخ ها را در آب سرد بخیسانید تا در زمان کباب کردن، نسوزند.
  • می توانید از پودر سیر یا سیر پوره شده در مایه کباب دو رنگ بهره ببرید.

فوت و فن های خوشمزه شدن کباب کوبیده دو رنگ خانگی

چرا کباب کوبیده دو رنگ از سیخ می ریزد؟

  • آب پیاز را به خوبی نگرفته اید و پیاز آب داشته است.
  • مایه کوبیده مرغ و کباب کوبیده، به مقدار کافی ورز داده نشده است.
  • مایه کوبیده مرغ و کباب کوبیده، به مقدار کافی استراحت ننموده است.
  • زمان کباب کردن کوبیده ها، حرارت زیر سیخ ها، یکدست نبوده است.
  • در ابتدای پخت کوبیده دو رنگ روی زغال، باید هر 30 ثانیه یک بار، باید سیخ را بچرخانید تا مرغ و گوشت به سیخ بچسبد.

چرا کباب کوبیده دو رنگ خشک و سفت می گردد؟

  • مقدار دنبه مایه کوبیده دو رنگ، کم بوده است.
  • حرارت زیر سیخ کباب ها، زیاد بوده است.
  • روی کباب ها را با کره، رومال ننموده اید.
منبع: افق کوروش
انتشار: 10 فروردین 1404 بروزرسانی: 10 فروردین 1404 گردآورنده: etre-yas.ir شناسه مطلب: 2299

به "کباب کوبیده دو رنگ ، این 6 نکته رو رعایت کن که از سیخ نریزه!" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "کباب کوبیده دو رنگ ، این 6 نکته رو رعایت کن که از سیخ نریزه!"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید