آمریکا، کانون مبهم اپیدمی کرونا
به گزارش مجله عطر یاس، آمریکا در حالی به صادر کننده و منبع اصلی این ویروس در دنیا تبدیل شده است که در عین حال به سایر کشورهای دنیا در زمینه انجام اقدامات پیشگیرانه و مهار این ویروس فشار زیادی می آورد.
به گزارش گروه بین الملل خبرنگاران به نقل از رادیو بین المللی چین، بعضی از سیاستبازان آمریکایی که مایک پومپئو وزیر خارجه ایالات متحده نماینده آنهاست، وخامت اپیدمی کرونا در داخل این کشور را نادیده گرفته اند و پیوسته در حال شایعه پراکنی هستند؛ از جمله می گویند که منشا ویروس کرونا، آزمایشگاهی در ووهان چین است؛ این سیاستبازان آمریکایی در حال جنجال آفرینی درباره تحقیقات بین المللی آزمایشگاه ووهان هستند.
افکار عمومی دنیا از جمله رسانه های اصلی آمریکا عموما بر این باورند که ابهامات زیادی درباره اقدامات کاخ سفید در زمینه اپیدمی ویروس کرونا وجود دارد و آمریکا باید زودتر از سایر کشورها تحقیقات بین المللی در زمینه اپیدمی ویروس کرونا را بپذیرد.
تعداد جان باختگان ناشی از کرونا در آمریکا در بازه زمانی هشت هفته، از تعداد کل کشته شدگان در دوران جنگ هشت ساله ویتنام فراتر رفته است. درحالیکه آمریکا بهترین امکانات پزشکی دنیا را داراست اما، تعداد موارد قطعی مرگ و میر ناشی از کرونا در این کشور، رکورد دنیای زده است.
آمریکا در حالی به صادر نماینده و منبع اصلی این ویروس در دنیا تبدیل شده است که در عین حال به سایر کشورهای دنیا در زمینه انجام اقدامات پیشگیرانه و مهار این ویروس فشار زیادی می آورد. چنین رویکردی از سوی آمریکا در حد غیر قابل تصوری، عجیب است.
مجموعه سوالاتی که در این بین مطرح می شوند عبارتند از اینکه: به چه دلیل اپیدمی کرونا در آمریکا به شرایط غیر قابل باور کنونی رسیده است؟؛ مسئولیت آمریکا در قبال شیوع گسترده ویروس کرونا در دنیا چیست؟؛ سیاستبازان آمریکایی درصدد هستند که با فرافکنی های غیرمنطقی خود، چه چیزی را پنهان نمایند؟.
اینها تنها چند مورد از سوالاتی است که جامعه دنیای باید مورد تحقیق و آنالیز قرار دهد.
در وهله اول طبق خواسته های مردمی، کاخ سفید باید به نهادهایی مانند سازمان بهداشت دنیای اجازه دسترسی به آزمایشگاه بیولوژیکی فورت دیتریک به منظور انجام تحقیقات میدانی را بدهد.
این آزمایشگاه بیولوژیکی در دهه های 50 و 60 قرن بیستم، مبهم ترین و مرموز ترین مرکز آزمایشگاهی دولت آمریکا به حساب می آمد. سازمان سیا سال ها از این آزمایشگاه به عنوان پایگاهی برای انجام آزمایش های شیمیایی و کنترل ذهن انسان استفاده نموده است.
در حالیکه این آزمایشگاه در حال حاضر فعالیت همه جانبه خود را از سر گرفته است اما علت واقعی تعطیلی آن در گذشته، باید برای مردم شفاف سازی گردد.
نکته بعدی این است که آمریکا باید با نهادهای بین المللی همکاری کند تا معین گردد آیا این کشور حقیقتی را در رابطه با آنفولانزای عظیم و به عبارتی اپیدمی کرونا ویروس ، مخفی نموده است یا خیر.
کاخ سفید باید در گام بعدی با پژوهش های بین المللی هماهنگ گردد تا زمان دقیق اولین مورد ابتلا به کرونا ویروس این کشور معین گردد.
بعضی از سیاستبازان آمریکایی در شرایطی بدون داشتن هیچ دلیل موجهی، در حال اتهام زنی به چین هستند که در قبال شک و تردیدهای معقول جامعه دنیای نسبت به عملکرد خودشان، خود را به کری و کوری زده اند.
این رویکرد آمریکا، شیوه مناسبی برای آشکار کردن منشاء اصلی کرونا نیست و در حقیقت نوعی بازی است که در آن خود سارق (آمریکا)، فریاد آی سارق، آی سارق سر می دهد.
دنیایان بیش از پیش بر این باورند که اپیدمی کرونا در آمریکا دارای جنبه های مشکوک فراوانی است و به هیچ وجه قابل بازرسی بین المللی نیست و تنها راه چاره کاخ سفید برای فرار از این موضوع، مطرح کردن اتهامات دروغین علیه دیگران و از آب گل آلود ماهی دریافت است.
پکن در قبال پژوهش های بین المللی در زمینه کرونا، رویکرد روشن و صادقانه در پیش گرفته است و در عین حال با سیاسی کردن پژوهش های بین المللی و متهم کردن و بدنام ساختن کشورش مخالف است.
طبق مقررات بین المللی، بازرسی دنیای درمورد اپیدمی کرونا باید از سوی سازمان ملل متحد ساماندهی گردد و نه از سوی آمریکا که رویکردی یکجانبه دارد.
علاوه براین، از آنجایی که این بیماری در چندین منطقه دنیا شیوع یافته است و منشاء آن معین نیست، پژوهش های بین المللی باید به طور برابر و عادلانه در همه کشورهای مربوطه صورت گیرد تا از این طریق احتمال کشف منشاء اصلی این ویروس بالا رود و پاسخی مسئولانه به کل بشریت داده گردد.
براساس گزارش های دریافتی رسانه ها، آزمایشگاه های بیولوژیک آمریکا در داخل و خارج این کشور، در شرایط بسیار خطرناکی هستند و باید مورد بازرسی علمی جامعه دنیای قرار گیرند و جوابگوی مردم آمریکا و دنیا باشند.
منبع: خبرگزاری تسنیم