چربی سوزی کدام میوه زیاد است؟

به گزارش مجله عطر یاس، صدا و سیما/ انگور، یکی از میوه های بسیار خوشمزه و شیرین است که به دو دسته دانه دار و بی دانه تقسیم می گردد. انگور دارای خواص درمانی بسیاری است که می توان به پیشگیری از پوسیدگی دندان، کاهش چربی خون و حفظ سلامتی قلب اشاره نمود.

چربی سوزی کدام میوه زیاد است؟

تقریبا 151 گرم انگور که معادل یک فنجان است، صفر درصد چربی و 27 گرم کربوهیدرات و قند دارد. ضمن این که 5 درصد از احتیاج روزانه به فیبر و 27 درصد از احتیاج روزانه به ویتامین ث را فراهم می نماید. انگور همچنین حاوی مقادیر زیادی پتاسیم است.

نکته مهم درباره این میوه این است که منبع غنی از پلی فنول ها و اسید های فنولیک محسوب می گردد. آنتوسیانین یک نوع فرعی از پلی فنول و مسئول رنگ قرمز، آبی، بنفش، سیاه یا سفید انگور است. یکی دیگر از پلی فنول های انگور، رسوراترول است که با بهبود سلامت قلب ارتباط دارد.

از دست دادن وزن

تحقیق محققان دانشگاه جورجیا نشان داده است که رسوراترول موجودو در انگور به طور قابل توجهی به کوشش های شما برای کاهش وزن یاری می نماید. رسوراترول به میزان قابل توجهی توانایی سلول ها برای ذخیره چربی را کاهش داده و با سرعت بسیار زیادی سلول های چربی را تجزیه می نماید.

محافظت از سلامت قلب

پژوهش ها نشان داده که رسوراترول توانایی بهبود انقباض عروق خونی و بهبود جریان خون را دارد. ضمن این که دیواره های رگ های خونی را تمیز نموده، قطر آن ها را عظیم تر می نماید و به این ترتیب فشار خون کاهش می یابد.

این فرایند باعث افزایش اکسیژن رسانی به سلول های بدن نیز می گردد. مطالعات دیگر نشان داده که تنها مصرف 10 میلی گرم از مکمل رسوراترول در طول روز باعث کاهش قابل ملاحظه خطر ابتلا به حمله قلبی می گردد.

محافظت از سلامت مغز

مطالعات دانشمندان سوئیسی نیز نشان داده که رسوراترول محافظ سلامت مغز است. رسوراترول، پلاکت های آسیب دیده مغزی و رادیکال های آزاد مرتبط با ابتلا به بیماری آلزایمر را خنثی می نماید. رسوراترول، جریان خون به مغز را نیز افزایش داده و به بهبود پاسخ های ذهنی ما یاری می نماید.

محافظت از پوست در برابر سرطان

همچنین تحقیقات نشان می دهد که رسوراترول در برابر اشعه UVB از پوست محافظت می نماید و از این رو راهی جهت محافظت در برابر ابتلا به سرطان پوست است.

پیشگیری از پوسیدگی دندان ها

بر اساس نتایج پژوهشی که در مجله تغذیه به چاپ رسید، انگور جلوی رشد و تکثیر باکتری های دهان که باعث پوسیدگی دندان هستند، می گیرد. این خاصیت ضد باکتریایی انگور به علت وجود اولئانولیک اسید و آلدئید اولئانولیک بوده که در پوست انگور ذخیره شده است.

کاهش چربی خون

یکی دیگر از خواص انگور، کاهش چربی خون است. انگور خوردن به ویژه انگور های دانه دار و جویدن دانه ها، تأثیر خوبی در کاهش چربی خون دارد. انگور، سرشار از فیبر های محلول در آب است و همان طور که می دانید فیبر های غذایی با کلسترول بد خون مقابله می نمایند. از این گذشته، انگور حاوی پولی فنول های آنتی اکسیدانی است که موجب کاهش جذب کلسترول می گردد.

جلوگیری از آب مروارید

انگور و عصاره انگور، سرشار از مواد آنتی اکسیدان، بتاکاروتن، لوتئین و زآگزانتین است و همه این مواد در تقویت بینایی و سلامت چشم انسان و فرایند بینایی، نقش مهمی ایفا می نمایند. وجود این ترکیبات در انگور سبب می گردد که مصرف منظم انگور از بیماری های چشمی همچون آب مروارید و کاهش بینایی بر اثر افزایش سن جلوگیری کند.

پیشگیری از پوکی استخوان

انگور، منبع ریزمغذی هایی مانند مس، آهن و منگنز است که همگی در تشکیل و قدرت استخوان ها نقش مهمی دارند. انگور سبز یا زرد دارای کاتچین است که در پیشگیری از پوکی استخوان نقش دارد.

منبع: همگردی
انتشار: 26 فروردین 1400 بروزرسانی: 26 فروردین 1400 گردآورنده: etre-yas.ir شناسه مطلب: 1442

به "چربی سوزی کدام میوه زیاد است؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "چربی سوزی کدام میوه زیاد است؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید