تولید یک میلیون و 896 هزارتن تختال در سه ماه ابتدایی امسال

به گزارش مجله عطر یاس، تهران (پانا) - معاون بهره برداری شرکت فولاد مبارکه می گوید با وجود محدودیت هایی که به تازگی در زمینه تأمین آب و برق به وجود آمده، با برنامه ریزی های اجرا شده و همت همکاران بیش از 2 میلیون تن تختال در فولاد مبارکه تولید شد. این میزان نسبت به مدت مشابه در سال گذشته بسیار بیشتر است و میزان تولید اجرا شده در سه ماهه 99 به میزان یک میلیون و 896 هزار تن تختال بوده است.

تولید یک میلیون و 896 هزارتن تختال در سه ماه ابتدایی امسال

به گزارش ایراسین، عباس اکبری محمدی، در خصوص موفقیت ثبت شده در تولید تختال طی سه ماهه اول سال جاری گفت: طی 3 ماه گذشته علی رغم محدودیت های مختلف به ویژه در تأمین مواد اولیه، همچنین محدودیت هایی که به تازگی در زمینه تأمین آب و برق به وجود آمده، با برنامه ریزی های اجرا شده و همت همکاران بیش از 2 میلیون تن تختال در فولاد مبارکه تولید شد. این میزان نسبت به مدت مشابه در سال گذشته بسیار بیشتر است (میزان تولید اجرا شده در سه ماهه 99 به میزان یک میلیون و 896 هزار تن تختال بوده است).

به گفته وی، میزان تختال تولیدشده در سه ماهه اول سال جاری نتیجه هماهنگی و برنامه ریزی تمامی کارکنان فعال در کارخانه فولاد مبارکه بوده و نشان می دهد پولادمردان شرکت فولاد مبارکه برای افزایش تولید و بهره وری بیشتر، با وجود همه محدودیت های بین المللی، همچون تحریم ها و مسائل داخلی، کمبود منابع انرژی همچون آب و برق و مسائل در تأمین مواد اولیه، توانسته اند بر تمامی مسائل فائق آمدند و امر تولید را به بهترین شکل ممکن انجام دادند.

معاون بهره برداری شرکت فولاد مبارکه شرح داد: این موفقیت باعث می شود به میزان قابل توجهی از خروج ارز از کشور جلوگیری شود. از سوی دیگر بخشی از این تولید، محصولات صادراتی است که می تواند ارزآوری برای کشور داشته باشد و در مجموع باعث بهبود شرایط اقتصادی و افزایش تولید فولاد در کشور شود.

وی با اشاره به اینکه تولید بیش از 2 میلیون تن تختال در سه ماهه اول سال می تواند نویدبخش خبرهای خوش در زمینه تولید سال 1400 باشد هم گفت: با برنامه ریزی که برای سال 1400 اجرا شده و همچنین با توجه به شعار سال 1400، امیدواریم بتوانیم افزایش تولید قابل توجه نسبت به سال 99 داشته باشیم.

اکبری محمدی ادامه داد: هرمیزان میزان تولید فولاد به نام ماده اولیه صنایع پایین دستی افزایش پیدا کند، این بخش با اطمینان خاطر و به سهولت می تواند نیاز خود را تأمین کند و این امر به معنای اشتغال بیشتر در صنایع پایین دستی است؛ زیرا همان گونه که می دانید نزدیک به 350 هزار نفر در صنایع پایین دستی فولاد مشغول به کار هستند و هرمیزان این محصول که ماده اولیه صنایع پایین دستی است، بهتر و بیشتر تولید و تأمین شود، اشتغال در این بخش ها پایدارتر خواهد بود و در نهایت اقتصاد کشور پایدارتر می َشود و با شرایط بهتری روبه جلو حرکت می کند.

وی در سرانجام از همت و تلاش بی وقفه همه کارکنان فولاد مبارکه خصوصا کارکنان زحمت کش ناحیه فولادسازی و ریخته گری مداوم تشکر و قدردانی کرد.

رشد سه ماهه تولید تختال در فولاد مبارکه معادل ایجاد یک واحد فولادسازی است

مدیر ناحیه فولادسازی و ریخته گری فولاد مبارکه با اشاره به تولید 2 میلیون و 33 هزار تنی تختال در سه ماه ابتدایی سال 1400 گفت: این رشد تولید برابر با ایجاد یک واحد فولادسازی در کشور است.

غلامرضا سلیمی هم درباره موفقیت نو تولید تختال در فولاد مبارکه اظهار کرد: فولاد مبارکه در سه ماه ابتدایی سال جاری به ترتیب 700 هزار تن، 696 هزار تن و 636 هزار تن (در مجموع 2 میلیون و 33 هزار تن) تختال تولید کرده که در مقایسه با بهار 99، رشد 7.3 درصدی را نشان می دهد.

دست یابی به موفقیت با وجود 300 کوره ساعت توقف

وی افزود: این افزایش 7.3 درصدی تولید در شرایطی محقق شده است که تجهیز نوی اضافه نشده و تنها بهره وری نیروی انسانی بهبود یافته است. البته باید توجه داشت در خردادماه سال جاری با محدودیت های انرژی برق روبرو بودیم و به همین دلیل بیش از 300 کوره ساعت توقف داشتیم. هزینه این توقف برای فولاد مبارکه تقریبا برابر با تولید 40 هزار تن تختال بود؛ بنابراین با احتساب این زیان تولید، ظرفیت تولید فصلی فولاد مبارکه نسبت به مدت مشابه سال گذشته بیش از 170 هزار تن افزایش یافته است.

مدیر ناحیه فولادسازی و ریخته گری مداوم شرکت فولاد مبارکه با اشاره به پاور آن (زمان روشن بودن تجهیزات) و پاور آف (زمان خاموش بودن تجهیزات) گفت: ما سعی کردیم پاور آف ها را مدیریت کنیم. افزایش آماده به کاری تجهیزات از اهمیت زیادی برخوردار است. بنابراین حفظ آماده به کاری 100 درصدی تجهیزات در کنار حمایت های مدیران عالی شرکت یکی دیگر از نکات مهم و تأثیرگذار در این مسئله است.

سلیمی اعلام کرد: افزایش فصلی بیش از 170 هزار تنی تولید تختال در فولاد مبارکه، معادل ایجاد یک پلنت فولادی در سال است.

ارتقای چشمگیر کیفیت در محصولات تولیدی

قنام خوشدل پور، مدیر ریخته گری مداوم شرکت فولاد مبارکه هم ضمن اشاره به باتلاش وافر و عزم جزم همکاران ناحیه فولادسازی و ریخته گری مداوم در سه ماهه اول سال تولید، پشتیبانی ها و مانع زدایی ها در عبور از مرز تولید 2 میلیون تن تختال (2033000 تن تختال) گفت: این مهم در حالی محقق شد که محدودیت انرژی در خردادماه به شدت در کاهش تولید مؤثر بود، ولی همکاران همدل و سربلند ناحیه با درایت و تدبیر لازم و حمایت واحدهای مختلف پشتیبانی توانستند رکورد تولید خردادماه سال 99 را تکرارکنند و از لحاظ کیفیت هم ارتقای چشمگیری در محصولات تولیدی به وجود آمد.

وی همچنین از نقش حمایتی و پشتیبانی تیم مدیریت ارشد شرکت و همکاران واحدهای پشتیبانی و همکاران سخت کوش ناحیه در تحقق جهش تولید و رفع موانع تولید صمیمانه تشکر کرد.

این موفقیت در سایه تلاش کارکنان خستگی ناپذیر ناحیه فولادسازی به دست آمد

محمدعلی شفیعی، رئیس گروه فنی فولادسازی و ریخته گری مداوم هم با اشاره به تولید 2033000 تن تختال در سه ماه اول سال جاری گفت: این میزان در سال گذشته 1896000 تن بود؛ بنابراین رشد بیش از 7 درصدی داشته است.

وی افزود: با وجود همه محدودیت ها این موفقیت با حمایت مدیریت عالی سازمان و در سایه تلاش کارکنان خستگی ناپذیر ناحیه فولادسازی، با تعیین میکس مناسب از متالیک شارژ، مدیریت توقفات برنامه ریزی شده، افزایش تعداد ذوب در هر سکوئنس ریخته گری، کاهش حوادث تولیدی و حمایت واحدهای پشتیبانی کننده به دست آمده است.

غیور مردان فولاد فعل خواستن و توانستن را صرف کردند

مصطفی حقانی، رئیس راهبری و تعمیرات جرثقیل ها و ترانسفرکارها هم با تبریک دستاورد نو ناحیه فولادسازی و ریخته گری مداوم در عبور از تولید 2 میلیون تختال در سه ماهه اول سال جاری به مدیریت ارشد سازمان، مدیریت و همه کارکنان سخت کوش ناحیه، در سال تولید، پشتیبانی ها و مانع زدایی ها، گفت: یک بار دیگر غیور مردان فولاد مبارکه علی رغم همه مسائل و موانع موجود در راستا تولید، فعل خواستن و توانستن را به درستی و شایستگی صرف کردند و با استفاده از توان و اراده خستگی ناپذیر خود و با حمایت همه واحدهای ستادی و پشتیبانی، گام بلند دیگری در راستای شکوفایی تولید و اقتصاد کشور برداشتند.

وی همچنین از همه همکاران، مخصوصا تیم راهبری و تعمیرات جرثقیل های سقفی ناحیه فولادسازی و ریخته گری مداوم که در این دستاورد بزرگ نقش بسزایی داشته اند، تشکر و قدردانی کرد.

منبع: خبرگزاری پانا
انتشار: 24 مرداد 1400 بروزرسانی: 24 مرداد 1400 گردآورنده: etre-yas.ir شناسه مطلب: 1643

به "تولید یک میلیون و 896 هزارتن تختال در سه ماه ابتدایی امسال" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "تولید یک میلیون و 896 هزارتن تختال در سه ماه ابتدایی امسال"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید