ادامه ناآرامی ها در هنگ کنگ، یورش به بانک چینی اچ اس بی سی
به گزارش مجله عطر یاس، به گزارش خبرنگاران به نقل از چَنل نیوز آسیا، خیابان های هنگ کنگ امروز چهارشنبه نیز صحنه درگیری میان شورشیان مورد حمایت غرب با نیروهای پلیسِ این منطقه بود.

با تور چین سفری خاطره انگیز را تجربه کنید و از قدیمیترین تاریخچه آسیا دیدن کنید.
بر اساس اعلام این خبرگزاری، شورشیان هنگ کنگی امروز با یورش به ساختمان بانک چینی اچ اس بی سی ( HSBC)، به چندین دستگاه خودپرداز حمله ور شده و آن ها را تخریب کردند.
بانک چینی اچ اس بی سی در بیانیه ای اظهار داشت: قویاً اقدامات ویرانگر و تخریب مستقیم ساختمان ها و دستگاه هایمان را محکوم می کنیم. این اقدام ها به نظر ما غیرقابل توجیه است.
پلیس ضد شورش نیز زمانی با معترضان درگیر شد که آنان با عدم رعایت قانون ممنوعیت تجمع و محدودیت رفت و آمد در بعضی نقاط این منطقه، در کوشش بودند تا بانک چینی مذکور را تخریب نمایند.
در این درگیری ها، پلیس برای متفرق ساختن معترضان از گاز اشک آور استفاده کرد.
اعتراض ها در هنگ کنگ بر سر استرداد یک متهم به چین شروع شد ولی معترضان هم اکنون باتغییر خواسته های خود و تحت تأثیر دخالت های غربی ها خواهان خودمختاری کامل و برکناری رئیس اجرایی هنگ کنگ هستند که منصوب چین است.
منبع: خبرگزاری مهر