بازدید سردار جلالی از پالایشگاه ستاره خلیج فارس

به گزارش مجله عطر یاس، رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور و هیئت همراه از پالایشگاه میعانات گازی ستاره خلیج فارس بازدید کردند.

بازدید سردار جلالی از پالایشگاه ستاره خلیج فارس

به گزارش خبرنگاران، سردار غلامرضا جلالی رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور و جمعی از معاونین و مدیران سازمان در جریان سفر به استان هرمزگان از بخش های مختلف پالایشگاه میعانات گازی ستاره خلیج فارس بازدید کردند.

پالایشگاه ستاره خلیج فارس مدرن ترین پالایشگاه خاورمیانه است که با مساحتی حدود 730 هکتار در 25 کیلومتری غرب بندرعباس واقع شده است. ابرپالایشگاه ستاره خلیج فارس به منظور حفظ و استمرار عملیات برداشت گاز از میدان مشترک پارس جنوبی و کاهش آلاینده های زیست محیطی و تضمین خودکفایی کشور در تامین فراورده های استراتژیک انرژی مانند بنزین و نفت گاز ایجاد شده و فراوارده هایی همچنون گاز مایع، هیدروژن، گوگرد، سوخت جت و انواع حلال ها را فراوری می نماید.

منبع: خبرگزاری ایسنا
انتشار: 16 مهر 1398 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: etre-yas.ir شناسه مطلب: 253

به "بازدید سردار جلالی از پالایشگاه ستاره خلیج فارس" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "بازدید سردار جلالی از پالایشگاه ستاره خلیج فارس"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید